Beauty Balance skincare 

Nachtegaalstraat 48
Utrecht

Onze lichaams behandelingen


In onze speciale lichaams ruimte, volledig afgeschermd van de rest van de salon en voorzien van duo douche gelegenheid en toilet voeren wij onze lichaams behandelingen uit. Dit kan voor u alleen maar is ook mogelijk als duo.


Maria Galland Lichaams modelages, Body scrubs, Body wraps met algen(afslanken en verstevigen) of Sea mud (werkt op de gewrichten) een heerlijke Thalasso behandeling of wat dacht u van een Pure chocolate treatment met een zalige chocolade pakking. 


Anti-cellulites d.m.v. Endermologie


Endermologie is een behandelingsmethode van huid,onderhuid en onderhuids bindweefsel, waarbij een apparaat wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en op- en afrolt.De behandeling wordt uitgevoerd met de apparatuur van

Strarvac (LPG). Deze apparatuur maakt niet alleen het onderliggende vet- en bindweefsel los, maar zorgt tevens voor een stimulans van de doorbloeding, laat overbodig vocht afvoeren en werkt daardoor reinigend en ontgiftend.

Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd waardoor het onderhuidse weefsel na een aantal behandelingen zachter en veerkrachtiger wordt.

De endermologie wordt toegepast door een van onze specialistes, die daarvoor een opleiding heeft gehad.

De behandeldoelen zijn o.a. sinaasappelhuid (cellulite), vetophopingen die "vast" zitten en de voor- en

nabehandeling bij liposuctie.

Wij hebben reeds 10 jaar ervaring met deze apparatuur!


U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en gratis

intakegesprek en/of een proefbehandeling van 20 minuten (€ 29.50)Op de pagina onze tarieven vindt u de prijzen en de verschillende mogelijkheden qua behandel duur.