Beauty Balance skincare 

Nachtegaalstraat 48
Utrecht

Nieuw bij Beauty Balance skincare  O.P.I. PRO SPA


Inspired by Facial Skin Care.  Perfected for Hands & Feet.


OPI introduceert met Pro spa  de eerste en enige skin care lijn, die de kwaliteit en efficiëntie van gezichtsverzorging toepast in hoogwaardige producten, speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van handen en voeten.

“Pro Spa doet zoveel meer dan alleen maar heerlijk ruiken. Deze formules halen het allerbeste uit geweldige gezichtsverzorgende ingrediënten en technologieën en passen die toe in producten met dezelfde goede eigenschappen voor je handen en voeten.

De unieke en innovatieve ingrediënten, waaronder cupuaçu boter en witte thee staan bekend om hun intensief voedende eigenschappen en zijn rijk aan antioxidanten, die vrije radicalen bestrijden en de huid beschermen. Het resultaat: perfect verzorgde handen en voeten, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid.


Creëer thuis een verwenmoment en laat je aangenaam verrassen door de heerlijke, subtiele spa geur! Wil je genieten van een luxe Pro Spa Manicure of Pedicure Treatment? Vraag er dan naar bij je volgende bezoek. 


ICELAND COLLECTIE      HERFST-/WINTERCOLLECTIE 2017

Voor dit najaar is het kleurenpalet geïnspireerd door het weidse landschap van vulkanen, geisers, hete bronnen, lavavelden en gletsjers. De collectie biedt een variatie aan adembenemende, chique
tinten, die de ongerepte schoonheid van IJsland weerspiegelen.

Voor deze collectie liet OPI zich inspireren door het ruige IJslandse landschap. Het bijna buitenaards aandoende eiland wordt gekenmerkt door met mos overspoelde lavavelden, zwarte zandstranden en uitgestrekte gebergten met unieke vulkanische rotsformaties. Water in de vorm van hete bronnen, watervallen en ijsbergen  en open ijsblauwe luchten zijn de inspiratiebron voor diepblauwe juweeltinten en koele grijsblauwe kleuren. 

Het ondergaan van de zon lijkt hier eeuwig te duren en veroorzaakt een prisma aan kleurschakeringen, zoals kleiachtig oranje en wijnrood, maar ook glinsterend mauve,         schemerig violet en donker auberginegrijs.