Beauty Balance skincare 

Nachtegaalstraat 48
Utrecht

AVEDA

visie

Schoonheid samenbrengen, ecologie en welzijn

missie
De missie van Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid, maar overal ter wereld.

erfgoed

Al 5000 jaar resultaat. Onze wortels liggen in Ayurveda, waar de Indiaanse genezingstraditie gebaseerd is op het leven en de onderlinge verbondenheid van alle dingen. Het is bewezen, al 5000 jaar, dat de behandeling van een hele persoon tot een betere balans en welzijn leidt. Op deze manier bekijken wij de effecten van onze producten niet alleen op het haar en de huid, maar ook op lichaam, geest en emotie.

ingrediënten

De Green Ingredient Promise van Aveda is een continu streven naar het verhogen van het gebruik van natuurlijke ingrediënten - waarbij 50% van de moleculen afkomstig is van een plant of van een andere natuurlijke bron zoals water. Het gebruik hiervan wordt eveneens onderhevig gesteld aan strenge normen zoals het vermijden van bepaalde verwerkingstechnieken.


Door onze hoge normen zijn we wereldpionier in de groene cosmetica: meer dan 90% van onze essentiële oliën en 89% van al onze natuurlijke ingrediënten* zijn gecertificeerd organisch. * gebaseerd op totale tonnage.